Zašto kuca laje

"Povodom intervjua Mila Đukanovića"; VREME 1122

Šef crnogorskog režima svako malo pušti na mene unajmljene hajkače i goniče, a kada nije zadovoljan njihovim učinkom, onda požuri da i sam pokaže svoje goničke sposobnosti.

Sa brutalnim lažima, izmišljotinama i uvredama, kukavički se obrušio i u intervjuu beogradskom nedjeljniku "Vreme"‘.

Znajući mentalni sklop krivovratog šefa režima, to nikoga ne treba da začudi. Jer kad se ta moralna ruina okrene iza sebe, i pogleda koliko je zla instalirao, i kako je sa svojim pajtašima unazadio, ojadio, obrukao i opljačkao Crnu Goru, zaista se ničemu ne treba čuditi.

Zapravo, dotični zna da se preko noći od golokuskovića ne može postati bogataš i vlasnik zemljišta, univerziteta, banke, hotela, fabrika, preduzeća, kompanija, zgrada, novca, i drugog mobilja, vrijednog stotine i stotine miliona eura, a da se za to prije ili kasnije ne odgovara!

Zna glavni organizator švercera i šverca, svega i svačega lošeg u Crnoj Gori, i preko Crne Gore, da se za šverc kad-tad mora odgovarati!

Zna jedan od najvećih crnogorskih pronevjeritelja svih vremena da lopovluk ne može ostati nekažnjen, a da se ukradeno i oteto od naroda i države, kad-tad mora vratiti narodu i državi!

Zna šef režima da ratni zločini nikada ne zastarijevaju!

Zna onaj, koji je prevazišao Minhauzena, da su u laži kratke noge, i da će biti ogoljene sve njegove gnusne neistine, obmane i prevare!

Zna denuncijant i dojavljivač NATO pakta za vrijeme agresije na našu državu da će i za to kad-tad odgovarati...!

Mnogo toga zna taj paćenik, a ako je kad i napravio kakav dobar politički potez, uvijek ga je zagadio nekom prljavštinom, jadom i čemerom i ponovo se vratio na dno dna.

Taj diktator, vozeći se kolonom blindiranih "mercedesa" po Crnoj Gori, dok mu leđa čuva vod tjelohranitelja, napada časne i čestite ljude i institucije, drsko i bezobzirno, ali providno, pod plaštom navodne "odbrane državnih i nacionalnih interesa", poistovjećujući sebe, ni manje ni više nego sa Crnom Gorom, što je, naravno, gnusna podvala i manipulacija.

A u Katunskoj nahiji postoji jedna izreka koja kaže: "Ne laje kuca sela radi, nego sebe radi’.’

Autor je član Izvršnog odbora SNP-a Crne Gore


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST