Cene pretplate i knjiga u izdanju NP Vreme


Pretplata na internet izdanje Vremena
(Podrazumeva isključivo pristup sadržaju na internetu – uz ovu vrstu pretplatu ne dobijate štampano izdanje. U verziji "sa PDF-om" dobijate pristup pdf fajlu koji je izgledom identičan štampanom izdanju.)

 

Čitaoci iz Srbije, kupite 4 broja "Vremena" na internetu za samo 720 dinara!

Uz dosadašnje šestomesečne i godišnje uvodimo i novu, mesečnu pretplatu po ceni od samo 720 dinara. Redovna ponuda obuhvata pretplatu na 4 broja sa pristupom PDF izdanju.

Uplatu izvršite na račun 160-302538-91 i pošaljite nam mail na adresu prodaja@vreme.com sa informacijom o uplati (datum uplate, ime, prezime i email adresa na koju ćemo vas obavestiti kad otvorimo nalog). Otvorićemo vam nalog u najkraćem mogućem roku.


Za uplate preko PayPala (kreditnom karticom ili sa PayPal računa, iz inostranstva):
Nalog se otvara ili produžava automatski, odmah po uplati.
Nalog se otvara u najkraćem mogućem roku. Zbog tehničkih problema moguće je određeno kašnjenje prilikom otvaranja/produženja naloga.

1 broj sa PDF-om: 2 EUR

4 broja (mesec dana): 7 EUR

26 brojeva (6 meseci) bez PDF-a:
29 EUR

26 brojeva (6 meseci) sa PDF-om:
38 EUR

52 broja (godinu dana) bez PDF-a:
46 EUR

52 broja (godinu dana) sa PDF-om:
63 EUR

PODRŽITE DOSTOJANSTVENE MEDIJE,
PRETPLATITE SE NA VREME.

Dodatne informacije mailom na pretplata@vreme.com

Obaveštenje za domaće korisnike

U Republici Srbiji korišćenje strane institucije elektronskog novca za plaćanja između rezidenata nije dozvoljeno važećom zakonskom regulativom.

Platni promet preko PayPal-a se može obavljati samo ukoliko se plaćanje i naplaćivanje usluge/servisa vrši između rezidenta i nerezidenta.

Ovim obaveštenjem NP Vreme d.o.o. Beograd se ograđuje od odgovornosti za eventualne uplate izvršene PayPal sistemom naplate suprotno važećim pravnim aktima.

Novim korisnicima pristup sajtu se računa od dana kupovine do prve naredne srede u 23.59h po srednjeevropskom vremenu, odnosno onoliko brojeva za koliko je pretplata uplaćena.

Aktivnim pretplatnicima trajanje pretplate se nadovezuje na postojeću i takođe važi do kraja poslednje srede u pretplatničkom periodu.

Ako nakon uplate ne dobijete emailom potvrdu o otvorenom nalogu, proverite Spam ili Junk folder svog programa za email.


Dinarska uplata (u redakciji ili na račun 160-302538-91):

1 mesec (sa PDF-om): 720 RSD

6 meseci bez PDF-a: 3250 RSD
6 meseci sa PDF-om: 4500 RSD

12 meseci bez PDF-a: 5375 RSD
12 meseci sa PDF-om: 7250 RSD

Za ovaj vid uplate proverite detalje na dnu stranice.


Ako nakon uplate ne dobijete emailom potvrdu o otvorenom nalogu, proverite Spam ili Junk folder svog programa za email. Rok za otvaranje naloga za uplate izvršene uplatnicom je dva radna dana nakon dostavljanja dokaza o uplati. Opcija PDF podrazumeva i mogućnost preuzimanja fajla u obliku identičnom štampanom izdanju. Zabranjeno je da više osoba sa različitih lokacija upotrebljava isti nalog. PDF fajl se daje na ličnu upotrebu registrovanom pretplatniku, fizičkom licu, i ZABRANJENO JE DISTRIBUIRATI CEO ILI DELOVE FAJLA TREĆIM LICIMA bez prethodne pisane saglasnosti NP Vreme doo, Beograd.


Pretplata na štampano izdanje

kurirska dostava
(Beograd)
poštom
6 meseci5800 RSD5500 RSD
12 meseci11600 RSD11000 RSD

Inostranstvo (rekurzivno* – obnavlja se automatski do otkazivanja):

obična poštaavionom
6 meseci
110EUR

170 EUR
12 meseci
210 EUR

325 EUR

Ako želite da otkažete pretplatu uplaćenu preko PayPala, kliknite na dugme


Nova knjiga Dragana Todorovića
Kilometar od 800 metara

180 strana, format A5, mek povez, latinica Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 700 RSD / 6,50 EUR
slanje poštom: 900 RSD (Srbija, Post express, pouzećem); 12,50 EUR (svet)


Knjiga Teofila Pančića
Pilule protiv zaborava

Pisao sam ove nekrologe, u novinarskoj brzini, a opet s neizbežnom ambicijom da nekako potraju, da prežive i nadžive povod, kontra samoj naravi novina. A zašto? Možda iz taštine, ali nadam se ipak zato što se o onima koji napuštaju naš jedini zajednički svet, a u njemu su nešto (meni, nama) značili, mora da sudi i strože i blaže nego dnevnim i tekućim povodima, ali svakako temeljitije.
Iz predgovora autora

280 strana, format B5, latinica, 30 fotografija
Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 400 RSD
slanje poštom: 600 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
14,50 EUR (svet)


Knjiga Ivana Ivanjija
Mađarska revolucija 1956.

Zaključci Ivana Ivanjija razlikuju se od tumačenja drugih poznatih radova o Mađarskoj revoluciji, posebno od njene glorifikacije uvrežene na Zapadu i pojednostavljenog predstavljanja Imrea Nađa kao borca za demokratiju i heroja, i Janoša Kadara kao sovjetskog kontrarevolucionara koji je izdao Mađare koji su se borili za slobodu. On analizira ulogu vodećih ličnosti sa obe strane barikada, ukazuje na nelogičnost i netačnost mnogih tvrdnji, kao i na laži koje su se smatrale neupitnim istorijskim istinama.

320 strana, format A5, latinica, 14 autentičnih fotografija, reprint iz 2007. Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 425 RSD
slanje poštom: 600 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
15 EUR (svet)


Knjiga Dragana Todorovića
U tri lepe

216 strana, format A5, mek povez, ćirilica Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 350 RSD
slanje poštom: 550 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
13 EUR (svet)


Knjiga Aleksandra Ćirića
Igre u Olimpiji

Istorija antičkih olimpijskih igara proteže se kontinuirano kroz 1171 godinu: počela je pre no što je u Grčku uveden alfabet, a trajala u vremena kolonizacije obala Sredozemnog i Crnog mora, izrastanja i propasti velikih tiranida, nastajanja i uspona polisa, grčko persijskih ratova, Aleksandrovog osvajanja sveta, rimske republike, potom imperije i, najzad, njene podele. [...]
U istoriji civilizacija nema ili bi se jedva mogle pronaći institucije uporedive sa olimpijskim igrama. Ne samo zbog čijenice da je atletska pobeda donosila slavu ravnu onoj mitskih heroja ili, ponekad bar, počasti ukazivane bogovima, već zato što je jedna tako trajna institucija izgrađena na dvostrukom, za pojedinca kratkotrajnom i nesigurnom temelju: ljudskoj duhovnoj i telesnoj potrebi za igrom, nadmetanjem i pobedom.

iz predgovora Aleksandra Ćirića, 1996.

560 strana, format B5, meki povez
Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 600 RSD
slanje poštom: 800 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
18 EUR (svet)


Knjiga Dragoljuba Žarkovića
Napredna knjiga

Ova knjiga nastala je u pokušaju da se iz ugla komentatora društvenih zbivanja opiše period od 2012. do 2016. godine. To je period uspona Aleksandra Vučića i on je, kako se to kaže, glavni junak ove knjige. Iz stotine i stotine tekstova objavljenih u novinama (pretežno u nedeljniku „Vreme") bez naknadnog dopisivanja nastala je ova hronika. [...] Knjiga sadrži opis i ocene zanimljivih događaja i ljudi. Zanimljivijih nego što bi autor voleo.
(iz predgovora)

OSTALO JOŠ SAMO NEKOLIKO PRIMERAKA!

168 strana, format A5, meki povez
Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 400 RSD
slanje poštom: 600 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
14,50 EUR (svet)


Knjiga Milana Miloševića
Desna deca levih roditelja

"Ova zbirka tekstova dragocena je i kao udžbenik za sve one koji bi ozbiljno da se bave novinarstvom, ako takvih još uopšte ima. Knjiga brani čast profesije i svedoči kako se u životnom opredeljenju može biti dosledan i čestit i kad je sve, pa i taj život, protiv tebe."
iz predgovora Dragoljuba Žarkovića

856 strana, format B5, tvrdi povez
Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 750 RSD a dobijate i poklon: majicu s nazivom knjige!

slanje poštom: 1000 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
30 EUR (svet)
Majicu ne šaljemo poštom


Knjiga Miloša Vasića
Moj muški život

"Muškarci mogu da budu feministi i Miloš Vasić je sigurno jedan od njih. Svestan patrijarhalne kulture u kojoj je kao muškarac povlašćen, svoju poziciju koristi da razne dripce i mufljuze koji jesu seksisti – dozove pameti."
iz predgovora Jovane Gligorijević

280 strana, format A5, meki povez

Kupovina u redakciji (od 10 do 14h radnim danom): 750 RSD
slanje poštom: 950 RSD (Srbija, Post express, pouzećem),
14 EUR (svet)
RASPRODATO!


Načini plaćanja:

Dinarske uplate možete izvršiti:
- plaćanjem gotovinom u prostorijama redakcije, radnim danom od 10 do 14

- uplatom u korist NP Vreme, Beograd na račun 160-302538-91.

U slučaju primene potonjeg metoda potvrdu o uplati zajedno sa svojim podacima pošaljite na adresu Vreme, Kosovska 17, Beograd, faksom na broj 011/3238-662, ili na email prodaja @ vreme.com (bez razmaka), sa naznakom za šta je uplata izvršena. Za internet pretplatu obavezno navesti e-mail za kontakt. Vašu e-mail adresu ne ustupamo trećim licima.
U sve cene je uračunat PDV. U pretplata na štampane primerke podrazumeva i cenu dostave.
Za dostavu u inostranstvu, uplata u zemlji se naplaćuje u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS.


Šestomesečna pretplata podrazumeva 26, a godišnja 52 broja. Dvobroji (novogodišnji i prvomajski) se računaju kao dva broja. Trajanje pretplate na internet izdanje određuje se datumski od trenutka uplate, odnosno od dana otvaranja naloga do poslednje srede u pretplatnom periodu u 23:59h po srednjeevropskom vremenu. U slučaju poskupljenja lista u toku pretplatnog perioda, pretplatniku se priznaje sta­ra cena do isteka pretplate.

* rekurzivna pretplata podrazumeva automatsko obnavljanje pretplate, odnosno automatsku naplatu novog, pri isteku starog pretplatnog perioda. Ukoliko korisnik želi da obustavi uslugu potrebno je da nam se obrati pre isteka pretplatnog perioda ili neposredno nakon početka narednog.