Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama >

Besplatni treninzi u 37 opština

Ambasadori Coca-Cola Pokreta za radost održaće u teretanama na otvorenom besplatne stručno vođene treninge prilagođene uzrastu, polu i formi vežbača a sve uz mnogo pozitivne energije

Coca-Cola sistem u Srbiji je drugu godinu zaredom pokrenuo Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama. U okviru programa koji će trajati do novembra u 37 opština Srbije, biće organizovani stručno vođeni treninzi, brojni događaji, druženja, takmičenja osmišljeni tako da u njima mogu apsolutno besplatno učestvovati svi građani.

"Angažmanom naših Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, i ove godine utičemo na to da profesionalni treneri, profesori fizičke kulture i sportski radnici iz 37 opština u kojima program traje steknu iskustvo rada u našem sistemu i ostvare dodatnu zaradu. Pored besplatnog i pravilnog vežbanja, zajedno sa našim trenerima uložili smo svoju stručnost i energiju i u rešavanje konkretnih problema koje smo prepoznali u lokalnim zajednicama i tako dali posebnu dimenziju projektu koji ima za cilj stvaranje kvalitetnijeg i zdravijeg života za sve članove lokalnih zajednica u kojima su izgrađene Coca-Cola aktivne zone", izjavio je Dragan Lupšić, predstavnik Coca-Cola sistema i istakao da su zahvaljujući uspehu prošlogodišnjeg Nacionalnog programa besplatne rekreacije Coca-Cola aktivne zone postale mesto nastanka brojnih inicijativa, dobre energije, novih dešavanja, pravilne rekreacije i druženja.

Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola sistema u Srbiji.

Gradovi u kojima i ove godine program širi dobru energiju, timski duh i pravilno vežbanje su: Babušnica, Pirot, Bačka Palanka, Bela Palanka, Beograd, Pančevo, Bogatić, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Batočina, Kikinda, Leskovac, Loznica, Lapovo, Majdanpek, Negotin, Niška Banja, Novi Kneževac, Novi Pazar, Odžaci, Opovo, Petrovac na Mlavi, Lajkovac, Dimitrovgrad, Priboj, Raška, Sjenica, Kovin, Sombor, Svilajnac, Tutin, Užice, Valjevo, Osečina, Zaječar, Zrenjanin.

Više informacija o projektu, trenerima, lokacijama teretana na otvorenom i terminima treninga svi zainteresovani mogu naći na stranici www.coca-colaaktivnezone.rs, a kako se vežba u Coca-Cola aktivnim zonama i zbog čega da se ovom programu priključite i vi, pogledajte u videu: https://www.youtube.com/watch?v=U_kMPa89lLg


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST