»Dobar start« kompanije Nelt >

Prava prilika za ambiciozne i vredne

Petu godinu zaredom kompanija Nelt pruža mogućnost mladim ljudima da u okviru osmomesečne obuke steknu nova znanja, iskustvo i započnu karijeru na poziciji Key Account Manager u ovoj kompaniji

Prepoznajući značaj ulaganja u razvoj potencijala mladih, kompanija Nelt raspisala je konkurs za peti ciklus programa "Dobar start", u okviru kog će odabrani polaznici dobiti plaćenu osmomesečnu obuku. Pod sloganom "Pređi na sledeći nivo", polaznici imaju priliku za rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje, ali i kontinuirani rad sa mentorima kroz treninge i radionice.

Plaćeni program prakse "Dobar start" pokrenut je 2015. godine, a do sada je, nakon završenog programa, više od 90% učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji Nelt. Ti mladi ljudi danas su deo Neltovog prodajnog tima.

"Nisam mogao da zamislim bolji put za početak karijere! Bogat sadržaj koji ‘Dobar start’ nudi i način na koji je koncipiran omogućili su mi da kroz zanimljiv pristup gradim svoje znanje o prodaji od osnova", ističe Đorđe Kuzmanović, Key Account Manager i polaznik generacije 2018/2019 programa "Dobar start".

I Nikola Ćosić, polaznik prošlogodišnjeg ciklusa edukativnog programa ističe da je početak karijere za mladog čoveka veoma važan. "Ako vas na početku profesionalnog puta obučavaju najbolji stručnjaci na terenu i usmeravaju menadžeri sa dugogodišnjim iskustvom poput onih sa kojima smo se susretali u kompaniji Nelt, uspeh je neizostavan", navodi Nikola.

Posvećenost mentora jedan je od najznačajnih utisaka prošlogodišnjih polaznika. Milica Čorlija navodi da joj je pored upoznavanja procesa prodaje kroz sve njegove faze, najznačajniji bio mentorski rad, dok Filip Marković ističe da je svaki dan obuke bio izuzetno dinamičan, zanimljiv i ispunjen novim informacijama zahvaljujući kolegama koji su bili motivisani i posvećeni da prenesu što više znanja.

"Posvećenost mentora je za mene bio najznačajniji faktor. Već od prvog dana imali su plan kako da nas na što bolji način pripreme za buduće pozicije i bili su u potpunosti otvoreni za sva naša pitanja. Sve to mi je donelo dodatno samopouzdanje i sigurnost tokom rada", pridružio se u oceni i Pavle Stanković.

Osmomesečna edukacija i pomeranja kroz organizaciju omogućavaju polaznicima da razumeju odgovornosti svake pojedinačne pozicije, lakše prilagođavanje poziciji koja sledi i što je najbitnije, sticanje šire slike o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu.

"Radujem se novom ciklusu obuke i dok pristižu prijave, svima koji žele da zakorače u svet korporativnog biznisa poručujem da imaju pozitivan stav i budu otvoreni za sticanje novih iskustava", kaže Stanko Igrošanac, nacionalni menadžer prodaje za ključne kupce i jedan od mentora u programu.

"‘Dobar start’ je nešto što bih preporučio svakome koga interesuje retail industrija, zato sto na najbrži, najefikasniji i najstručniji način mogu da se edukuju za poziciju, a da pritom budu plaćeni za to! Slobodno mogu da kažem da program predstavlja najbolju bazu za buduću profesionalnu karijeru, ali i život", slaže se i Ivan Rackov, Key Account Manager i mentor u programu.

Shvatajući stratešku važnost i neophodnost obrazovanja, Nelt kontinuirano radi na osmišljavanju, finansiranju i realizaciji različitih obrazovnih projekata. "Dobrim startom" Nelt podržava volju i želju mladih da uče, unapređuju svoja znanja i razvijaju svoje karijere.

Diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST