Novosti iz Coca-Cole >

Costa kafa od sada i u Srbiji

Coca-Cola HBC Srbija unapredila svoju ponudu za konzumaciju u svakoj prilici, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Zahvaljujući kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, potrošači u našoj zemlji moći će da uživaju u ukusu Costa kafe, jednom od najpoznatijih brendova kafe koji je od sada sa ponosom deo Coca-Cola portfolija.

"Ulazak na tržište kafe za nas kao kompaniju veoma je važan korak usmeren na to da dodatno ojačamo naš portfolio i potrošačima ponudimo napitke za konzumaciju u svakoj prilici, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji", izjavio je ­Svetoslav Atanasov, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija.

Tokom jedinstvenog onlajn događaja u formi jutarnjeg programa koji je vodila Nevena Madžarević, gledaoci su imali priliku da se upoznaju i sa originalnom pričom o Costa kafi koja počinje još 1971. godine.

"Naša ponuda Costa kafe sadržaće različite mešavine i formate. Trenutno je dostupna Costa kafa u celom zrnu, namenjena ugostiteljskim objektima, kao i kapsule namenjene za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Radićemo i na unapređenju naše ponude, a sve u cilju da Costa kafu učinimo najomiljenijim brendom kafe među potrošačima i u Srbiji", izjavio je Mirko Gutić, menadžer za premijum alkoholna pića i kategoriju kafe u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Među prvima u Srbiji koji su probali Costa kafu bili su i popularna pevačica Ana Štajdohar i poznati voditelj Miloš Maksimović, koji su u uključenju uživo pričali o svojim jutarnjim ritualima i podelili sa gledaocima sa kim najviše vole da uživaju u ispijanju kafe.

Specifičnost Costa kafe ogleda se u tome da sva zrna kafe sadrže RFA sertifikat, koji ima samo 6 odsto plantaža kafe na svetu. Dodatno, samo 5 odsto zrna kafe koje stiže sa tih sertifikovanih plantaža zadovoljava kriterijume da bude deo Costa kafe.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST