A1 Srbija >

Internacionalno znanje za inovacije na tržištu

Telekomunikacioni operator nudi jedinstvene ponude za ovo leto

Održivost i vidljivost modernog biznisa zavise od stalne dostupnosti i boljeg povezivanja sa korisnicima, dok za telekomunikacione kompanije optimizacija poslovanja prema korisničkim navikama i potrebama donosi najznačajnije poene u odnosu na konkurenciju. Sa druge strane, korišćenje mobilnih uređaja i interneta i u privatne svrhe svakodnevno se povećava. U 2020. godini, 90 odsto svetske internet populacije koristilo je mobilni uređaj za povezivanje na mrežu, objavila je nezavisna agencija Statista, a vrtoglavi podatak od 4,28 milijardi korisnika mobilnog interneta nastavlja da raste iz dana u dan.

Od telekomunikacionih operatora se sve više očekuje ne samo da zadovolje, već i da predvide rastuće potrebe krajnjih korisnika kada je reč o ponudi pametnih uređaja i količini prenetih podataka kako bi podržali korisnike ponudom fleksibilne potrošnje mobilnog interneta i maksimalne brzine protoka u okviru tarifnih paketa.

Ove prednosti na domaćem tržištu objedinio je A1 Srbija, koji je za postojeće i buduće korisnike ovog leta pripremio jedinstvene ponude u vidu najnovijeg modela telefona A1 Alpha 21 – uređaja iz sopstvene linije pametnih telefona – i nove, postpejd Moćne tarife.

A1 Alpha 21 je jedinstven na tržištu jer, osim što je jedini sa imenom brenda telekomunikacionog operatora, ide uz 3 godine garancije i prva 3 meseca besplatnog osiguranja. Inteligentna kamera 3+1, 128 GB memorije i Vast ekran od 6,52 inča zadovoljiće sve potrebe i najzahtevnijih korisnika. Poslovni korisnici imaju dodatnu pogodnost, jer na svakih 5 kupljenih telefona A1 Alpha 21, šesti mogu da dobiju za samo jedan dinar.

Kada ovoj ponudi dodamo i Moćnu tarifu koja nudi čak 1 terabajt najbržeg interneta koji privatni korisnici mogu iskoristiti u okviru 24 meseca, zajedno sa besplatnim minutima i porukama u nacionalnom saobraćaju, nema sumnje da je A1 spremio ponudu koja predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta, skrojen prema potrebama korisnika.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST