Raiffeisen banka >

Digitalna revolucija i za malu privredu

Paušalci kojima su sredstva potrebna u kratkom roku za kredit od sada mogu da apliciraju onlajn, bez dostavljanja ijednog dokumenta ili dolaska u banku

"Biznis iKeš" kredit je apsolutna novina na domaćem tržištu, ali i u našem regionu. Raiffeisen banka je svim preduzetnicima koji porez plaćaju paušalno omogućila da celokupan proces od podnošenja zahteva do isplate kredita za obrtna sredstva završe putem interneta, i to za svega 30 minuta.

Paušalci kojima su sredstva potrebna u kratkom roku (kako klijenti Raiffeisen banke tako i oni koji to još nisu), za kredit od sada mogu da apliciraju onlajn, bez dostavljanja ijednog dokumenta ili dolaska u banku. Identifikacija se vrši putem kratkog video-poziva sa zaposlenim banke, a od podataka je, pored ličnih identifikacionih, neophodan samo kôd sa Uverenja o plaćenom porezu koji se može preuzeti sa sajta ePorezi.

"Biznis iKeš" kredit dostupan je u iznosu do 600.000 dinara, sa maksimalnim rokom otplate do tri godine i fiksnom kamatnom stopom tokom celog perioda otplate. Paušalcima koji još uvek nemaju račun u banci, on će biti automatski otvoren tokom ovog procesa.

"Biznis iRačun" na raspolaganju je svim malim preduzećima sa jednim vlasnikom, kao i preduzetnicima koji nemaju račun u banci. On se otvara onlajn, za svega 15 minuta i samo uz važeću ličnu kartu ili pasoš, bez ijedne posete banci. Uz njega se dobijaju sve bankarske usluge potrebne za poslovanje, a pre svih aplikacija mobilnog bankarstva.

"Posebno smo prepoznali potrebe preduzetnika koji paušalno plaćaju porez, a koji možda do sada na domaćem bankarskom tržištu nisu imali mogućnosti da koriste sve prednosti digitalizacije. Uz naš "Biznis iKeš" kredit moći će da dođu do sredstava u rekordno kratkom roku, štedeći vreme za važnije stvari za njihov biznis. Isto važi i za sve male privrednike koji nemaju račun kod nas – "Biznis iRačun" mogu da otvore uz minimalan utrošak vremena, u vreme i na mestu koje njima odgovara", izjavio je ovim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Više informacija o načinu slanja zahteva i odobrenju kredita može se pronaći na: https://www.raiffeisenbank.rs/mala-privreda/krediti/biznis-online-kredit, a o otvaranju iRačuna na: https://www.raiffeisenbank.rs/pravna-lica/mala-privreda/racuni/biznis-online-racun, kao i pozivom Kontakt centra – 011/3202-100.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST