Poslanici SPS-a u Valjevu >

Na dobrom putu

Prošle nedelje, u petak 6. 11, u velikoj akciji Daljeg unapređenja Srbije, prvo pa u Valjevo, gde ova partija zajedno sa DS-om i još Toga čini vlast, stigli svi poslanici SPS-a u Skupštini Srbije. Kad stigli, u zgradi opštine, održali konferenciju za štampu, na temu nesebične pomoći i dalje pomoći. Prvo Svi poslanici seli, pa seli i domaćini: zamenik gradonačelnika SPS Stanko Terzić, Opštinski SPS rukovodilac, SPS načelnica Gradske uprave, SPS direktori javnih preduzeća, SPS obezbeđenje plus SPS sekretarica, dok su SPS aktivisti ostali ispred zgrade.

Prvo Onaj Mile Ilić od Niš telefonom i sa lica mesta javio, U Valjevu smo svi, da bi reč uzeo domaćin i zamenik gradonačelnika SPS Terzić, koji rek’o da je u toku Živa politička aktivnost, da je sa drugom Milom iz Niš postignuta Inicijativa o daljoj saradnji, te da će poslanički klub SPS-a Podržati sve razvojne programe grada Valjeva. Ondak reč dobio šef Poslaničkog kluba, i šef Delegacije, Branko Ružić. Drug Ružić bio šefovski konkretan i delatan, podržaće u Skupštini Srbije sve razvoje Valjeva i Kolubarskog okruga, njihov politički uticaj je krucijalno doprineo mnogim projektima koji su realizovani uz pomoć ministarstava kojima su na čelu SPS ministri, jer su za njih svi građani podjednako važni, i jer oni nemaju manir da obećavaju ono što ne mogu ostvariti. Tu i da podrže pilot program Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), Pomoć kancelarijama za komunikaciju poslanika sa građanima, i ponos im je i sefte što će prvu kancelariju dobiti njihov poslanik iz Valjeva Đorđe Milićević.

Ondak bilo pitanja i bilo odgovora, i ondak SPS Zamenik gradonačelnika završno prozborio da lokalna samouprava u Valjevu nema viška, čak ima prostora za još zapošljavanja, jerbo se vodila Odgovorna politika. To bi značilo da oko 250 mahom i Svojih zaposlenih, samo u Gradskoj upravi, ostaje na budžetskom sledovanju, te da se DS gradonačelniku Jakovljeviću mnogo omaklo kad je, po prijemu dužnosti, rek’o, ‘Il je zgrada tesna, il’ ovde ima viška.

Potom svi SPS poslanici, SPS kadrovi i SPS aktivisti, koji čekali pred zgradom, otišli na taj ponos i sefte, otvore kancelariju za SPS poslanika Đorđa Milićevića, koji pripada novoj SPS generaciji, i koji, kao takav, i kako vele, uspešno i pre svakog roka i uz politički pos’o završio taj Megatrend fakultet u rodnome gradu Valjevu, i koji će po Svojoj želji i pre roka isti magistrira i doktorira.

Ondak i kroz dva dana i tačno na Mitrovdan bio takoreći nastavak, koji zabeležili i naši vredni mediji, svadba DS Slobodana Pavlovića i SPS Slavice Terzić. Mladoženja, kao muško, direktor Javnog komunalnog preduzeća, a mlada, kao žensko, i taze i pre roka diplomac tog Megatrend fakulteta, direktor Javne i gradske televizije. U svatovi bili svi što na vlast, prvi sa mladine strane, promovišući tu Komunikaciju sa građanima, SPS poslanik Đorđe, prvi do mladoženje DS direktor Željeznica Srbije Mića Marković. Bezbeli ovo bi mog’o biti pelcer, i sami početak uspešnih brakova uspešnih Članova i Dobrog puta Učvršćivanja Koalicije na vlasti i Srbije po Svojoj meri, ne reči li SPS Zamenik gradonačelnika, reče, da u Gradsku upravu i Još toga što na budžetu, ima Još mesta.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST