Nagradna igra »Vremena« >

Koliko nas ima?

 

Na radost i iznenađenje redakcije, nagradna igra "Koliko nas ima?" izazvala je izvanredno interesovanje vernih čitalaca koji su pohitali da identifikuju što veći broj likova na posteru objavljenom u jubilarnom, hiljaditom broju "Vremena". Podsetimo, onaj ko identifikuje – imenom, prezimenom ili prepoznatljivim nadimkom – najveći broj likova sa postera, kao nagradu dobija doživotnu pretplatu na svoj omiljeni nedeljnik. Prispeli spiskovi identifikovanih ličnosti su veoma zanimljivi, kako u pogledu prisutnih tako i u pogledu neprisutnih a prepoznatih ličnosti, o čemu ćemo više govoriti u narednom broju "Vremena" kada ćemo objaviti i imena dobitnika. Do tada nagradna igra još traje.

Spisak imena ličnosti sa postera (PDF 1.2Mb, oštra slika) još uvek možete poslati poštom na adresu NP Vreme, Mišarska 12, Beograd ili slanjem komentara na ovaj tekst (oblačić na vrhu i dnu strane).

Zbog velikog interesovanja, pored glavne nagrade "Vreme" je pripremilo još nekoliko specijalnih nagrada. Poslednji rok za prispeće vaših odgonetaka je utorak, 16. mart, u podne. Srećno.

Redakcija "Vremena" zahvaljuje svim čitaocima i poslovnim partnerima koji su nam čestitali jubilarni 1000. broj.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST