Reagovanje

"Lik i delo, Vladimir Ilić"; VREME 1000

Poštovani,

U vašem listu je pod naslovom "Lik i delo Vladimir Ilić" objavljena moja biografija koja sadrži mnoge neistine. Pretpostavljam da ste ovu "biografiju" preuzeli od "Glasa javnosti", koji je u to vreme objavio istu sa ciljem da me kompromituje, imajući u vidu da sam tada kao direktor Poreske uprave vodio postupak protiv vlasnika tih novina.

Posebno tendenciozan i neistinit je deo u kome se tvrdi da sam kadar pokojnog Vlajka Stojiljkovića i da sam ja organizovao slanje autobusa na kontramiting u Beograd. To su budalaštine i gluposti. Niti sam ikada bio član SPS-a, niti kadar Vlajka Stojiljkovića, niti organizovao autobuse za kontramiting. Naprotiv, bio sam žrtva i SPS-a i Vlajka Stojiljkovića. Izbačen sa posla još 1989. godine i od tada u žestokom sukobu sa tadašnjim lokalnim i republičkim vlastima. O tome ste tada mogli da čitate u "Politici", "Reviji 92", "Novostima" i dugim listovima.

Zbog istine i profesionalnosti najljubaznije vas molim da tu biografiju skinete sa Vašeg sajta jer je nedolična, nekorektna i neistinita.

S poštovanjem,

Vladimir Ilić


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST