Prva investicija u Srbiji, "Super Vero 1" na Novom Beogradu

Kompanija »Veropoulos« >

Super Vero – »Samo kod nas«

Na osnovu iskustva koje u Grčkoj stičemo još od 1973. godine, kada je otvoren prvi market "Veropoulos", planski širimo i poslovanje u inostranstvu. Da bi se kompanija i dalje uspešno razvijala, neophodne su nove investicije

Kada je reč o Srbiji, u ovom trenutku celokupna pažnja kompanije "Veropoulos2 usmerena je ka otvaranju novog objekta "Super Vero 6" u naselju Braće Jerković, koje planiramo za sredinu decembra. "Veropoulos", po veličini treći trgovinski lanac u Grčkoj, danas razvija poslovnu mrežu u 47 gradova u tri države. U kompaniji "Veropoulos", koja poseduje 205 maloprodajnih objekata u Grčkoj, devet u BJR Makedoniji i četiri u Srbiji, radi više od 5000 zaposlenih na različitim poslovima koji imaju jedan zajednički cilj: da svoju ponudu i usluge što bolje približe zahtevima i očekivanjima kupaca.


10 godina uspešnog poslovanja

U Srbiji uspešno poslujemo već 10 godina, tokom kojih smo se trudili da pratimo navike potrošača ali i situaciju vezanu za njihovu kupovnu moć. Trenutno se nalazimo na četiri lokacije u Beogradu:

2002. "Super Vero 1"
na Novom Beogradu

2004. "Super Vero 2"
na Konjarniku

2007. "Super Vero 3"
u prizemlju tržnog centra "Zira"

2011. "Super Vero 5"
na Voždovcu

U skladu sa svojom politikom širenja poslovne mreže, 2012. godinu završićemo otvaranjem novog marketa u beogradskom naselju Braće Jerković, "Super Vero 6", što je planirano za sredinu decembra. Tokom 2013. godine počećemo sa realizacijom novih investicija u Srbiji.

Od samog dolaska na srpsko tržište 2002. godine imali smo cilj da se "Super Vero" pozicionira kao savremen lanac supermarketa koji svojim potrošačima pruža širok asortiman različitih proizvoda, među njima i grčkih, po čemu smo jedinstveni. Upravo zato naš novi slogan jeste "Super Vero – Samo kod nas".

Kvalitetna usluga, ljubazni prodavci i poseban odabir najkvalitetnijih proizvoda pomažu nam u misiji da stvaramo prijatnu atmosferu u objektima gde će naši potrošači biti zadovoljni.


"Super Vero Srbija"

Da bismo osluškivali potrebe potrošača, 2012. godine kreirali smo stranicu na popularnoj socijalnoj mreži Facebook na kojoj redovno postavljamo adekvatne sadržaje, organizujemo nagradne igre i odgovaramo na pitanja potrošača. Za samo nekoliko meseci izgradili smo mrežu od gotovo 21.000 korisnika. http://www.facebook.com/Super.Vero.Srbija?fref=ts


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

FOTO GALERIJA

foto: marko radosavljević