<< VESTI | | 10.06.2019 09:41


To smo već svojevremeno čitali u jednom tabloidu. Pa ništa nije bilo.

A sad smo i čuli: "Srbijo, izvini!"

To je ovaj put izgovorio Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, nakon pobede Ukrajine nad fudbalskom reprezentacijom Srbije s istim rezultatom koji je pominjao Marko Đurić nakon one prve briselske runde pregovora.

Selektor Mladen Krstajić mislim da je već spakovao kofere i vodiće nacionalni tim još danas, u ponedeljak, kad igramo sa autsajderom Litvanijom.

Igraćemo pred praznim stadionom zbog nekog pičvajza koji smo ranije napravili i to će da spreči navijače da dođu da viču protiv Vučića koji je doveo Kokezu a ovaj doveo Krstajića koji je promenio preko noći koncept igre.

Pitanje je da li je Kokeza i video šta igra Krstajićev tim, jer kad god ga je kamera prikazala on je bio na mobilnom telefonu. Cinici tvrde da je bio na vezi s Vučićem. Ja sumnjam u tu verziju, jer bi Vučić komandovao da se zatvara odbrana i jača vezni red.

On napadački igra samo na domaćem terenu.

Ali, kad je Priština posle briselskih pet prema nula za nas uspela da izjednači (a neki tvrde i da povede) nije ni za Srbiju (fudbalsku) sve izgubljeno.

Ne volim analogije i sabiranje baba i žaba, pa ni analogiju između politike i fudbala.

Ali neka pravila su, ipak, jedinstvena: ne igra se bez odbrane, sa obezglavljenim veznim redom, i odsečenim napadom.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST