OTP banka >

Jedna od najprestižnijih kartica u svetu dostupna je i u Srbiji

Prepustite se beskonačnim pogodnostima uz VISA Infinite

Lični asistent koji će biti dostupan kad god vam je potreban, pokriveno globalno putno porodično osiguranje, povlašćen boravak u svetskim hotelima, manje vremena u redovima na aerodromu… Ovo su samo neke od pogodnosti koje ćete dobiti korišćenjem VISA Infinite OTP banke, najekskluzivnije kartice u Srbiji i jedne od najprestižnijih kartica u svetu, kreirane za one koji žele da imaju tretman VIP osobe, i u skladu sa tim posebne privilegije.

Onima koji često putuju VISA Infinite će omogućiti da se prepuste beskonačnim pogodnostima na više od 1.000 aerodroma u preko 450 gradova sveta za neograničeni broj poseta: usluga za brzo prijavljivanje i pasošku kontrolu, red na šalteru, pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske.

Uz VISA Infinite klijent dobija i globalno putno osiguranje, za sebe i do pet članova porodice koji su sa njim na putovanju, a pokriva troškove nezgode, troškove u slučaju otkazivanja ili pomeranja datuma putovanja koje je rezervisano ili već plaćeno. Kartica omogućuje i pristup biznis salonima na aerodromima širom sveta.

Kupovina ovom karticom predstavlja pravo uživanje. Prepustite se šopingu jer VISA Infinite pruža dodatne popuste i pogodnosti kod lokalnih i međunarodnih partnera u okviru programa Visa Premium ponuda. Tu je i dodatno osiguranje prilikom kupovine i produžena garancija trgovca nakon isteka fabričke garancije.


KONSIJERŽ USLUGA

Uz VISA Infinite OTP banke dobijate uslugu ličnog asistenta koji će vam biti dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji. Asistent podseća na važne datume, radi isporuku cveća i poklona širom sveta, obezbeđuje pristup prodavnicama van radnog vremena, organizuje čarter-letove i ekskluzivna putovanja. Obezbeđuje karte za sportske, kulturne, i druge događaje.

Uz ovu karticu sebi ćete obezbediti premijum usluge i iskustva. Sada kada znate da iskoristite prednosti širom sveta, očekujemo vas u OTP banci. Više na www.otpbanka.rs.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST