Poslovne vesti

 

Olaf & Mcateer PR & media consulting

Posle skoro dvadesetogodišnjeg bavljenja novinarstvom Srđan Đurić i Ivan Radovanović odlučili su da promene posao. Rezultat je nova PR agencija – Olaf & Mcateer PR & media consulting – koja je krajem maja počela s radom u Siminoj ulici u Beogradu.

Do skora, njih dvojica su vodila BK televiziju, Đurić kao glavni urednik, a Radovanović kao urednik informativnog programa.

Novinarsko iskustvo njih dvojica će, kako kažu, iskoristiti da svojim klijentima ponude više od ostalih agencija. Osmišljen medijski nastup, kreativnost, originalnost trebalo bi da budu glavni atributi nove agencije.

Majkrosoft Sinergija

U Beogradu je 5. i 6. juna održana druga po redu Majkrosoft Sinergija, manifestacija na kojoj svetski lider u proizvodnji softvera predstavlja svoje aktuelne proizvode na jugoslovenskom tržištu. Za razliku od prošlogodišnje, ovogodišnja Sinergija bila je mnogo manje u znaku politike i centralno mesto zauzelo je promovisanje .NET tehnologije.

Majkrosoft je iskoristio priliku da objavi otvaranje predstavništva u Beogradu, na čijem čelu će biti Franjo Ridzi. Jedna od najinteresantnijih vesti za većinu korisnika njihovih programa je najavljena legalizacija pod izuzetno povoljnim uslovima, najpovoljnijim u regionu, i ta ponuda će važiti do kraja 2002. godine.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST