Datum i pare

"Ministri u ostavci koji nisu podneli ostavke"; "Vreme" br. 823

Zbog ministara u ostavci koji nisu podneli ostavke i njihovih pomoćnika i "poslušnika", u stranci G17 plus više nisu njen osnivač Labus i mnogi obični građani, osnivači stranke iz decembra 2002. godine širom Srbije, kao i u Vojvodini a pogotovo u Novom Sadu. Izgubljeni su i mnogobrojni simpatizeri i birači koji su toj stranci, pre svega zbog obećanja boljeg života i brzog ulaska u predvorja Evropske unije, ali i novog demokratskog ustava i autonomije Vojvodine, na prošlim izborima doneli preko 11,5 odsto glasova i značajno mesto u Skupštini Srbije, pa i ministarske fotelje.

Jedino nas građane dodatno brine što tu mutnu rabotu "ministara koji nisu u ostavci" podržavaju i tako važne javne ličnosti kao što su premijer Koštunica i predsednik Skupštine Marković, dečjim igrama oko datuma ostavki. More, nisu tu važni datumi, nego krčmljenje para iz Budžeta i nazovi Nacionalnog investicionog plana.

Bravo, Žarkoviću, što niste prihvatili reklamersku pozivnicu za javno propagiranje Referenduma što je prihvatio vaš kolega iz uvaženog lista "Danas".


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST