(Ne)odbranjivo

"Mafija bez granica"; VREME 1000

Pomislio sam da, nakon mog poslednjeg reagovanja, u kojem sam osporio navode gospodina Vasića, više moje ime neće biti pominjano na vašim stranicama, makar ne u neprikladnom kontekstu.

Izgleda, prevario sam se.

Kao što sam već jednom rekao, samo po definiciji, "vaš" novinar Vasić mora da zaradi svoju apanažu. Sve što je ovdje pomenuo nažalost miriše neistinom plaćenom krvavim novcem "duvanske mafije".

Vasiću, kao što rekoh već jednom, branite neodbranjivo. Za svaki slučaj, zapitao bih Vas javno:

Koliko ste puta od 2001. godine do danas letjeli avionima u vlasništvu ili koji su iznajmljeni od Stanka Subotića Caneta ili firmi povezanih sa njim, po Evropi i Americi?

Da li ste bilo kada do sada primili naknadu, u gotovini ili preko nekog računa, za Vaše tekstove o "duvanskoj mafiji" i "racionalizaciji" ubistva pokojnog Iva Pukanića od firmi registrovanih na Kipru i Lihtenštajnu pod kontrolom ili povezanih sa Stankom Subotićem Canetom, ili od njega lično?

Mislim da je upravo to ona kocka koja čitaocima lista "Vreme" nedostaje kada, i ako, čitaju Vaše tekstove na zadatu i, ja mislim, dobro plaćenu temu? Cijenio bih Vaš odgovor.

Pozdrav,

Ratko M. Knežević, London


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST