Goran Cato, predsednik UOPKL, Svetlana Smiljanić, član UO Wiener Städtische osiguranja i Aleksandar Boričić, predsednik OSS

Vreme odbojke >

Wiener Städtische osiguranje i dalje uz odbojkaše

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu kompanije Wiener Städtische osiguranje, dan posle velike pobede odbojkašica na Evropskom prvenstvu, potpisan je ugovor o nastavku saradnje između Wiener Städtische osiguranja, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga. Sponzorstvo nacionalnog odbojkaškog prvenstva Wiener Städtische Lige, započeto još 2006. godine, biće nastavljeno i u sezoni 2011/12.

Ovo partnerstvo mladim igračima i budućim reprezentativcima omogućava uspešnije bavljenje odbojkom. Efekti ove dugogodišnje saradnje vide se u odličnim rezultatima postignutim ove godine u juniorskim, kadetskim i seniorskim kategorijama. Preko 1000 superligaških utakmica odigrano je u poslednjih pet sezona, a od 2008. godine, od kada je ustanovljena nagrada za najboljeg igrača i igračicu meseca, nagrađeno je ukupno 46 igrača Lige.

"Wiener Städtische osiguranje, OSS i UOKPL proširiće u ovoj sezoni saradnju i na polje društveno odgovornog ponašanja. U okviru projekta ‘Sportski čas’, sprovodiće se edukativna akcija čiji je cilj da se deci školskog uzrasta predstave važnost zdravog načina života i odbojka kao jedan od sportova koji se najčešće preporučuje za pravilan razvoj dece. Počev od 11. oktobra 2011 pa do maja naredne godine, ‘Sportski čas’ biće održan u osnovnim školama širom Srbije", najavila je Svetlana Smiljanić, član UO Wiener Städtische osiguranja.

Wiener Städtische osiguranje podržaće i održavanje Super kupa Srbije između Partizana, prvaka Srbije, pobednika Wiener Städtische Super lige za prošlu godinu i Crvene zvezde, pobednika Kupa Srbije za prošlu godinu.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST