Vreme osiguranja >

Nova dimenzija osiguranja

Prepoznajući potrebe potencijalnih osiguranika, Wiener Städtische osiguranje uvelo je u ponudu jedinstven program osiguranja života – 3D osiguranje života. Reč je o mešovitom osiguranju života sa periodom odloženosti, koje omogućava osiguraniku da sam upravlja rizikom i da prilagođava osiguranje ličnom životnom ciklusu.

Ovaj proizvod je jedinstven jer omogućava osobama da u prvom periodu osiguranja, kada nije uključen rizik smrti, u periodu odloženosti, stave akcenat na štednju i tako povećaju svoju osiguranu sumu. Period odloženosti predstavlja vremenski period u kojem osiguranje ima štedni karakter, jer nije pokriven rizik smrti. Taj vremenski period bira sam osiguranik.

3D program osiguranja života pruža mogućnost osiguranja najšire populacije. Od sada, godine starosti i zdravstveno stanje ne moraju biti prepreka za zaključenje osiguranja. 3D osiguranje omogućava mešovito osiguranje lica mlađih od 14 godina, odnosno lica koja u godini isteka osiguranja imaju navršenih maksimalno 75 godina života, kao i osiguravanje osoba narušenog zdravstvenog stanja.

U okviru 3D programa shodno potrebama osiguranika moguće je zaključiti i dopunska osiguranja koja osiguravaju od specifičnih rizika kao što su osiguranje od posledica nesrećnog slučaja, od nastupanja težih bolesti, kao i osiguranje lica u slučaju smrti osiguranika usred nesrećnog slučaja.

Osiguranik u okviru ovog programa ne plaća poslednju godišnju premiju osiguranja, što predstavlja dodatnu finansijsku korist za krajnjeg korisnika. S obzirom na svoju fleksibilnost, 3D nudi najveće mogućnosti za kreiranje ličnog programa osiguranja koji najbolje prati potrebe osiguranika, a koje su različite u posebnim periodima života.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST