Samoizlečenje – Jasnovidci iz Rusije >

Brojčani kôd našte srca

Za one koji veruju u podsticanje mehanizama samoizlečenja na energetskom nivou ova informatička priča je prava poslastica

Ispred Hrama Svetog Save održana je molitva za mir i procvat na Balkanu, ali ne u organizaciji SPC niti pod njenim pokroviteljstvom. Mahom stariji Beograđani, od kojih su neki vidno bolesni, okupili su se da čuju šta će reći ruski iscelitelji iz moskovske Fondacije "Petrov". Stiče se utisak da nisu tu prvi put i da su zadovoljni što će im se na stepeništu ispred hrama lično obratiti dr Arkadiji Petrov. Najpre je rečeno da je nad Srbijom otvoren portal direktno od Tvorca koji nam šalje belosrebrnkastu svetlost, ali da će se blagostanje vratiti na Balkan ukoliko ovdašnji ljudi postanu svetlost i reemituju je drugim ljudima na celoj planeti.

Arkadij Petrov se predstavio kao bivši ateista, bivši direktor najveće ruske izdavačke kuće u oblasti kulture i profesor filozofije, koji je zapostavio osnovnu delatnost kada je shvatio da su potencijali ljudskog mozga neiskorišćeni, da prosečan čovek koristi 1 odsto neurona, genije 3, a efekat vidovitosti javlja se kod osoba koje koriste 5 odsto svojih neurona. Govorio je o svom učenju i "Drvetu života", da je u čoveku Bog, da je vreme za svetonazornu promenu i aktivaciju ćelija, o samorazvoju svesti, da je planeta Zemlja evoluirala na viši stupanj i mi ćemo s njom preko svetlosnih kodova… A onda je rekao da su u Italiji, u aprilu mesecu, u prisustvu lekarske komisije iscelitelji Fondacije "Petrov" izvršili regeneraciju hirurški odstranjenog organa na čoveku i da je italijanski parlament ponudio saradnju. Vatikan je, kaže, takođe poslao impuls o saradnji. Da ne preskočimo ni deo o Srbiji: kaže da se ime naše zemlje na ruskom prevodi kao Srce koje kuca (Ser – serce, bija – bije) i da se odavde projektuje svetlosna budućnost celog sveta, valjda zbog portala. Dalja priča dešava se takođe u Italiji: Petrov kaže da je polaznica seminara iz Japana legla sa iskrivljenom nogom, a ustala sa ispravljenom. Spomenuo je još nekoliko čuda, ali su ova dva iz Italije publici ekskluzivno saopštena, na šta su prisutni reagovali klimanjem glave i uzvicima radosti.

Za ovu priču treba mašte i vere (muka se podrazumeva), ali ona je čak i za ljubitelje ezoterije previše eksplicitna. Regeneracija ljudskih organa, odstranjena slezina ponovo izrasta, oživljavanje mrtvih posle saobraćajnih nesreća, mantranje brojeva umesto radio ili hemio terapije? Predavači Fondacije "Petrov" iz Moskve tvrde da je nemoguće moguće i navode da imaju ultrazvučne dokaze o odstranjenim organima koji su ponovo izrasli. E, da, imaju dokaze i o vaskrsenju, overene u sudu.

UČENJE PO GRABAVOJU: Drugi deo učenja, o samoizlečenju pomoću brojčanih nizova, razvio je Grigorij Grabavoj. Onima koji veruju u podsticanje mehanizama samoizlečenja na energetskom nivou, ova informatička priča je prava poslastica – svaka bolest ima svoju šifru koju zamišljate kao svetleći niz brojeva sve dok belančevine iz ćelije ne "prepoznaju" kôd. Ili, još jednostavnije, napišete šifru na parčetu papira i stavite ga a) u džep ili b) ispod čaše vode koja preko stakla upije šifru a onda vodu popijete.

Ako se zanemari činjenica da je osnivač ovog učenja Grigorij Grabavoj, zvani "ruski Isus Hristos", četiri godine odležao u ruskom zatvoru zbog optužbe za prevarne radnje, i sumnja da je majkama dece nastradale u Beslanu obećavao da će ih oživeti (majke su kasnije porekle da je Grabavoj davao lažna obećanja; videti okvir "Grabavoja za predsednika"), sve ostalo je pitko: Tvorac, kvantni skok svesti, volja, čiste misli, pozitivizam. Psihijatar Sergej Berg kaže da je Grabavoja zapazio sredinom devedesetih kada je objavio da je "pronikao u tajnu smrti". On tvrdi da je Grabavoj "očigledan slučaj šarlatanstva" i zapanjen je time što njegovi sledbenici osim što veruju da su njihovi bližnji oživeli, proizvode gomilu papira overenih u sudu da su njihovi preminuli zaista vaskrsli. Psihijatar Berg kaže da je upoznao ljude koji veruju da su njihovi bližnji "ustali iz mrtvih" i da su na specijalnoj misiji negde na planeti.

Prema onome što se o Grabavoju može pročitati na zvaničnom sajtu Petrov fonda www.vecnamladost148999, sprečavao je katastrofe tako što je dijagnostifikovao kvarove na avionima i svemirskim letelicama. Tehnologiju "obnavljanja čovječjeg organizma pomoću koncentracije na brojčane nizove" primenjivao je na neizlečivim bolesnicima. Reč je o specijalnim kombinacijama brojeva, povezanim sa konkretnim ciljem u svrhu regeneracije zdravlja putem uspostavljanja harmonije sa "Normom Stvoritelja". Navodi se da postoje šifre za preko 1000 bolesti, uključujući i šifre za uspešniji biznis.

Grabavoju su se pridružili drugi ruski naučnici, poput Igora Arepjeva i Arkadija Petrova, koji je osnovao Petrov fond i trenutno nadgleda kurseve u Beogradu. Ova trojica formirala su energetsko-informativne metode i tvrde da putem njih čovek može obnoviti organe odstranjene operativnim putem. U saopštenu Petrov fonda navodi se da Arkadij jedini od njih trojice putuje po svetu i uči ljude kako da regenerišu svoje organe i inicira njihovo izrastanje na seminarima. Mimo izrastanja organa, učenje je sinteza filozofije, religije, nauke i drevnih znanja. Svetlana Novak raščlanjuje reč "pomoć" na "po moć", i apostrofira da je moć u čoveku. Prema njenim rečima, ova metoda izlečenja ne isključuje klasičnu medicinu, a na prvom kursu Petrov fonda održanom u Beogradu, u martu ove godine, bilo je pedeset lekara, pretežno iz Beograda.

SVE SE UBRZAVA: Prema Grabavoju, svaki organ, kao i svaki drugi objekt percepcije, sadrži individualno informativno polje, božansku matricu, koja predstavlja osnovu čitave egzistencije. Ova matrica je po svojoj strukturi "Norma" Stvoritelja. Bolest predstavlja tzv. veštačku matricu, koja odstupa od prvobitne matrice Stvoritelja. Prema tom učenju, bolest nastaje unutar svesti, u svesti ju je moguće izlečiti.

To učenje, naravno, košta. Bazni kurs je 520 evra, 370 evra za penzionere, 740 za parove i 220 za decu do 14 godina; napredni nivo košta 1000 evra (sva tri seminara naprednog kursa koštaju 2100 evra), dok je master kurs svega 300 evra. Bazni kurs je otvaranje ekrana unutrašnjeg viđenja – polaznik seminara postaje "jasnovid", prema rečima Novakove. Napredni 1 kurs podrazumeva regeneraciju oštećenih i hururški odstanjenih organa – koštani sistem, urinarni i polni sistem, bubrezi; napredni 2 je regeneracija organa – srce i srčani sistem, jetra, plućno krilo; napredni 3 je ulazak u sferu DAAT (znanje). Na kraju je master kurs – rad na ličnim problemima sa dr Petrovom.

To je otprilike to: za 2100 evra dobija se sertifikat da ste jasnovido samoregenerativno biće. Ako nemate šta da radite sa dve hiljade evra ili ako imate nekoga ko bi kurs platio umesto vas, zašto da ne, možda hirurški odstanjena materica ne može da se vrati, ali zvuči kao dobar provod. I, najzad, ko zna… Petrov fond govori o novoj svesti čoveka – ne umirati, ne bolovati, ne stariti. Srce želi da bude zdravo i večno mlado, nije mu zameriti. Šta posle sa armijom mladih i da li bi nam planeta Zemlja u tom slučaju postala tesna, drugo je pitanje.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

Grabavoja za predsednika

Pre nego što je uhapšen, G.P. Grabavoj je planirao da se kandiduje za predsednika Rusije. To nije odgovaralo Putinu, kako kažu u Fondaciji "Petrov" i onda je usledila hajka na njega, sve mu je osporavano, čak i diplome. Moskovsko tužilaštvo je u aprilu 2006. godine optužilo Grabavoja da je njegova fondacija na prevaru stekla milione rubalja u 30 ruskih regiona. On i njegov tim su, prema pisanju lista "Pravda" u to vreme, na proputovanjima duž Rusije stekli bogatstvo od tri miliona rubalja po jednoj turi seminara. Grupni seminari su koštali od 250 do 2000 rubalja, a individualni seminari oko 40.000 rubalja.

Grabavoj je navodno nudio usluge oživljavanja dece poginule u Beslanu, ali u Fondaciji "Petrov" tvrde da on nikada majkama beslanske dece nije nudio oživljavanje, što su one i porekle. Oni kažu da se protiv njega vodi kampanja zato što je hteo da se kandiduje za predsednika Rusije. Prema rečima Svetlane Novak, osnova političke platforme Grabavoja bila bi zdrav i besmrtan Rus, a to ne odgovara trenutnoj vlasti i jakoj farmako-mafiji. Grabavoj je bio četiri godine u zatvoru, i trenutno je na uslovnoj slobodi, do 2014. godine.