Medija liga Beograda 2004/2005 >

"Čelzi" iz Mišarske

 

Ekipa Vreme KONTAL ostvarila je zapažen uspeh plasmanom u finale

Posle punih sedam meseci spuštena je zavesa na šestu Medija ligu, prvenstvo beogradskih medijskih kuća u malom fudbalu (plus ekipa Televizije Novi Sad). Ekipa Vreme KONTAL ostvarila je zapažen uspeh plasmanom u finale, gde je posle 2:2 u prvom susretu ipak morala da prizna poraz od ekipe Radio Beograda.

Tih 1:7 u drugoj finalnoj utakmici nisu realan odnos snaga, jer je kod rezultata 1:3 Vreme KONTAL propustilo niz povoljnih prilika, što su sada već trostruki šampioni umeli da kazne u finišu utakmice. U polufinalu je Radio Beograd savladao RTV B92 sa 9:4 i 5:1, dok je Vreme KONTAL bilo bolje od ekipe RTS Jutarnji program sa 5:2 i 3:0.

"Čelzi" iz Mišarske – kako učesnici Medija lige nazivaju ekipu našeg lista, zbog činjenice da posle odlaska Nenada Lj. Stefanovića u RTS više nijedan fudbaler nije u impresumu "Vremena", mada je većina ranije ili radila ili sarađivala – ostvario je veliki uspeh ne samo plasmanom u finale već i činjenicom da su u prva dva kruga Dejan Ajduković (objektivno, najbolji fudbaler naše ekipe) i ostali postigli najviše, a primili najmanje golova. Uz to ide činjenica da je sve susrete Vreme KONTAL odigralo u sportskom duhu, bez ijednog incidenta i sa protivnicima i sa sudijama, što je već godinama jedna od osnovnih odlika naše ekipe.

Zbog toga je bilo sasvim prirodno što je ogroman propust organizatora (Klub malog fudbala Medijatim, koji zaslužuje sve čestitke za održavanje ovog takmičenja, bez obzira na to što nije obezbedio sudije za odlučujuću utakmicu) solomonski razrešen pristajanjem fudbalera "Vremena" da drugo finale vodi kolega Nedeljko Mirković iz Radio Beograda, uz malu pomoć našeg rezervnog golmana Ivana Mrđena, koji se i ove godine još jednom svečano oprostio od Medija lige.

Od oktobra 2004. do 24. maja 2005. godine, kad je odigrana poslednja utakmica, za Vreme KONTAL su nastupali: Dušan Jovanović, Ivan Mrđen, Dejan Ajduković, Vladimir Vuković, Zlatan Stojanović, Nenad Jovanović, Dušan Žarković, Nikola Žarković, Miloš Maksimović, Nenad Marković, Nebojša Stanković i Nenad Lj. Stefanović.

Konačan plasman: 1. Radio Beograd, 2. Vreme KONTAL, 3. RTV B92, 4. RTS Jutarnji program, 5. TV Novi Sad, 6. Večernje novosti, 7. RTV Studio B, 8. Balkan, 9. TV Novosti, 10. Radio Žabac, 11. TV Metropolis i 12. Treći kanal RTS.


 

KONTAL ide dalje

Ekipa "Vremena" je i ove godine imala podršku KONTAL-a, renomirane kuće koja već punih 14 godina snabdeva štamparije i novinske kuće grafičkim repromaterijalom. Zastupnik je vodećih svetskih firmi u grafičkoj industriji, kao što su "Agfa Gevaert" štamparske ploče, film i oprema, "Trenal" sve vrste štamparskih boja, "Sava" ofset guma, "Kimoto" materijal u pripremi za štampu... Osim toga, KONTAL kancelarijskim materijalom i školskim priborom snabdeva mnoge banke, škole, hipermarkete, ambasade, kao i mnoge druge firme.

"Uverili smo se, bez obzira na visok poraz u poslednjoj utakmici, da ova ekipa ima kvalitet i spremni smo da je pratimo i narednih godina", izjavio je Saša Kriško, vlasnik i direktor KONTAL-a, na večeri za članove naše ekipe u bašti Kluba SOKOJ posle druge finalne utakmice.


POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST