Supermarketi Vero >

Specijalizovani za zdravu i svežu hranu

 
BOGATA PONUDA I DOBRA USLUGA U VERU: Generalni direktor Veropoulosa u Beogradu Vasilis Kakagiotis

Prvi u nizu marketa Veropoulos, specijalizovanih za prehranu, otvoren je 1973. godine u Grčkoj. Od 1997. Veropoulos se proširio i van granica Grčke, a danas se linija prostiranja lanca supermarketa proteže od Krita na jugu do Beograda na severu, od Joanine na zapadu do ostrva Hios na istoku.

U Beogradu za sada postoje dva objekta. Prvi je otvoren u decembru 2002. u Novom Beogradu i ta investicija vredela je oko osam miliona evra. Supermarket Vero prostire se na 6500 kvadrata, ima 180 zaposlenih, ostvaruje saradnju sa 480 lokalnih dobavljača a potrošačima je na raspolaganju 21.000 artikala. Za godinu dana usluženo je 1,5 miliona potrošača. Drugi supermarket otvoren je 17. decembra prošle godine na Konjarniku, na uglu ulica Zage Malivuk i Vojislava Ilića. U njega je uloženo oko 14 miliona evra. Objekat je smešten na 6000 kvadrata, zapošljava 120 radnika, a u ponudi je 18.000 artikala.

Veropoulos planira da krajem ove godine otvori Vero 3, na uglu ulica Ruzveltove i Cvijićeve, čija će površina zauzimati 10.000 kvadrata, imaće 180 zaposlenih a u ponudi će biti širi asortiman proizvoda nego u sadašnja dva supermarketa. Ta investicija će premašiti 16 miliona evra.

SUPERMARKETI VERO: Na Konjarniku...

U naredne tri godine Veropoulos planira izgradnju još dva objekata u Beogradu. Vrednost ulaganja u svih pet supermarketa iznosiće više od 30 miliona evra.

Od 2002. godine generalni direktor Veropoulosa u Beogradu je gospodin Vasilis Kakagiotis. On smatra da u ovom trenutku u Srbiji postoje grčke firme koje ozbiljno ulažu u srpsku ekonomiju i da neće izostati pozitivni rezultati koji će koristiti razvoju domaće ekonomije.

"Zapažamo da srpske kompanije sve više ulažu u razvoj i marketing i uspešno prate nove ekonomske trendove", kaže gospodin Kakagiotis i napominje da je Veropoulos na srpskom tržištu lider u organizovanju promotivnih akcija.

...i Novom Beogradu

"Pozicionirali smo se kao kompanija koja prati zahteve svojih potrošača i zato stalno usavršavamo svoje usluge. Srpsko tržište ima svoje osobenosti. Naši potrošači su veoma zahtevni po pitanju dobre usluge i kvaliteta proizvoda, što nas čini još odgovornijima. Ostajući verno pri istoj recepturi da su dobra usluga i bogata ponuda srpskom potrošaču potrebni, sigurno postižemo uspeh", rekao je generalni direktor Veropoulosa.

Na srpskom tržištu Vero se plasirao kao kompanija specijalizovana za svežu i zdravu hranu. Od pogodnosti za potrošače ističu se veoma povoljne cene, raznovrsnost asortimana i mogućnost odloženog plaćanja.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST