Vreme osiguranja >

Sigurnost u privredi

Wiener Städtische osiguranje u svojoj ponudi ima različite pakete osiguranja, koji su namenjeni kako velikim industrijskim i civilnim rizicima tako i malim i srednjim preduzećima. Njih odlikuje velika fleksibilnost pa svaki privrednik može odabrati paket osiguranja prilagođen konkretnim potrebama svog poslovanja.

S obzirom na značaj i bogatstvo koje predstavljaju ljudski resursi, privrednicima je ponuđeno i kolektivno osiguranje zaposlenih od posledica nesrećnog slučaja, gde su uključeni rizik smrti, invaliditeta, troškovi lečenja i dnevna nadoknada. Takođe, moguće je dodatno osigurati zaposlene od posledica teških bolesti i za slučaj hirurških intervencija, kada osiguravajuća kuća pokriva ove troškove.

Kod osiguranja imovine i imovinskih interesa iskustvo Wiener Städtische osiguranja pokazuje da se preduzetnici najčešće odlučuju za osiguranje od požara, krađe i loma mašina. Osiguranje od požara i nekih drugih opasnosti kao što su udar groma, eksplozija, oluja, grad, manifestacija, demonstracija potrebno je svima, i manjim i većim preduzećima, s obzirom na štetu po poslovanje koju mogu da prouzrokuju ovi rizici. Uz to, moguće je ugovoriti i dopunske rizike kao što su osiguranje od dopunskih opasnosti – izlivanja vode iz vodovodnih i kanalizacionih cevi, poplave, bujice i visoke vode.

Osiguranje od opasnosti provalne krađe i razbojništva neophodno je svakom privredniku pogotovo ako je reč o vrednim zalihama. Na meti kradljivaca mogu biti oprema, nameštaj, mašine, aparati, novac u manipulaciji i za vreme prenosa i prevoza, a Wiener Städtische osiguranje u potpunosti pokriva ove situacije. Zaštita je još potpunija ukoliko se zaključi osiguranje mašina od loma i drugih opasnosti, gde su predmeti osiguranja mašine, aparati, uređaji i instalacije.

U cilju obezbeđivanja potpune sigurnosti poslovanja Wiener Stadtische osiguranje pruža mogućnost osiguranja od prekida rada usled požara i drugih opasnosti. U ovakvoj situaciji preduzetnik je i dalje opterećen fiksnim troškovima, a s druge strane ne ostvaruje dobit. Polisom osiguranja od prekida rada tako nastale troškove bi pokrila osiguravajuća kuća.

Posebnu ponudu Wiener Städtische osiguranje ima za osiguranje robe u domaćem i u međunarodnom kopnenom, pomorskom i avio-prevozu.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST