Vreme
VREME 1139, 1. novembar 2012. / EXTRA

Piraeus Bank:
Nedelja štednje od 365 dana

Nedelja štednje u prvoj sedmici novembra nije jedini period kada su u ponudi specijalni uslovi za štednju. Piraeus banka tokom čitave godine upotpunjuje svoju ponudu novim depozitnim proizvodima i organizuje akcijske ponude kamatnih stopa, dizajniranih na način da zadovolje potrebe savremenih klijenata

Piraeus banka tradicionalno obeležava Nedelju štednje posebnom ponudom koja podrazumeva atraktivne kamate za oročenja u domaćoj i stranoj valuti, i mehanizme štednje koji klijentima omogućavaju da na siguran način uvećaju svoj kapital.

Image

Standardno oročenje odlikuju slobodan izbor perioda štednje, sukcesivne uplate po dinamici i želji klijenta, gde se svaka nova uplata vezuje za svoj datum, i raspolaganje sredstvima po dospeću depozita. Štednja nije uslovljena minimalnim ulogom.

Oročenje sa mesečnom isplatom kamate, uz pogodnosti kao kod standardnog oročenja, karakteriše raspoloživost kamate po isteku svakog meseca koja se pripisuje na devizni račun klijenta.

Piraeus 30 štednja u evrima uz mogućnost podizanja uloga do 30 odsto bez razoročenja i štednje po povoljnim kamatama, klijentima nudi i izbor perioda oročenja, koji može biti u rasponu od jednog do 12 meseci.

Piraeus 50 je depozitni proizvod koji omogućava štednju u dinarima i evrima, kao i raspolaganje sredstvima do čak 50 odsto ukupnih sredstava sa partije depozita bez razoročenja partije. Podizanje uloga može biti jednokratno ili sukcesivno tako da zbir ne pređe 50 odsto.

Piraeus Unapred je štednja sa isplatom kamate u trenutku oročenja. Veoma je atraktivna zbog mogućnosti korišćenja kamate odmah, kao i mogućnosti ponovnog oročenja iznosa kamate.

Piraeus Sigurna prognoza štednja na 6 i 12 meseci jeste model stepenaste štednje, gde se kamatna stopa uvećava sa svakim narednim stepenom oročenja. Pogodnost ovog proizvoda je pripis kamate glavnici po dospeću svakog novog stepena, čime se ulog uvećava i ponovo oročava po većoj kamatnoj stopi, a sve to uz mogućnost raspolaganja oročenim sredstvima bez gubitka ostvarene kamate iz prethodnog perioda.

Za klijente kojima odgovora dugoročna štednja, pogodan je Piraeus Premium Plan – oročenje na 3 godine, gde se kamata uvećava na godišnjem nivou.