Iz Pinkovog pres-klipinga

 

* "...Ko je sklon predrasudama ne uspeva da primeti da se pinkovska programska matrica vremenom menjala nabolje. Smanjio se udeo narodne muzike i šokantnih, šljokičastih grand parada. Uveden je informativni program, s vestima na sat, ni boljim ni gorim od svih ostalih, pa dnevni kviz, solidan u svojoj vrsti. Došla je i ‘Klopka’ Olivere Kovačević... Nedeljom popodne Pinkov program nije nekonkurentan. ‘Stvarni svet’ Ivane Bojić i više je od toga... Sve zajedno – dobitna kombinacija, bar po sudu gledalaca. I zato je možda od pokušaja njenog rušenja pametnije ohrabriti dalja poboljšanja."

(TV kritika, "Politika", 5. mart 2002)

* "Istraživački tim ‘TV Novosti’, na osnovu odgovora 8500 građana, priznanja za najgledaniji zabavno-muzički, filmski i serijski program u 2001. godini dodelio je Televiziji Pink."

("Večernje novosti", 22. decembar 2001)

* ( Na pitanje kakve su danas naše TV stanice)
"...Zapravo, jedino TV Pink ide nekom uzlaznom linijom i u trci za frekvencijama, kada se izglasa zakon, ona ima realnih šansi."

( "Glas", Branka Otašević, televizijski kritičar, 28. jun 2002)

* "Čak i oni koji dobijaju ‘ružičaste plikove’, alergijske i često iracionalne reakcije na pomen Televizije Pink, priznaju da je filmski i serijski program ove kuće nešto posebno. Tačnije, da nema konkurenciju."

("Reporter", Zoran Panović)

* "...Milina je slušati odmerene, stručne, interesantne komentare momaka koji prenose utakmice na BK i Pinku..."

(Čitalac "Blica", povodom komentara sportskih događaja, novembar 2002)

* " Uslove i odluke o tome gde ću da se pojavim biram sam. Mislim da smo dobili super uslove i ne vidim tu ništa loše."

(Rade Mumin u tekstu "Ružičasti rokeri", povodom izdavanja albuma grupe Love Hunters za City Records, "Danas", maj 2002)


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST