»Moja desetka« >

Zaradite kroz osiguranje

Kroz program "Moja desetka" za deset godina se dobija više od 50 odsto na uloženu sumu – više nego kroz štednju u bankama ili kroz klasično životno osiguranje

Kad se pominje osiguranje, malo ko misli na štednju, a još manje na zaradu, već je obično prva asocijacija neka nezgoda. To nije uvek tako: kroz osiguranje može da se zaradi, pa čak i više nego kroz druge vidove investiranja.

Kroz program "Moja desetka" kompanije Wiener Städtische osiguranje, jednokratnom uplatom premije na period od 10 godina, ostvaruje se zarada veća od 50 odsto, što je više od bilo kog drugog vida investiranja. Praktično, u slučaju doživljenja, vlasnik polise posle deset godina dobija osiguranu sumu za doživljenje uvećanu za garantovanu dobit, i taj iznos veći je od 50 odsto od uloženog.

Ovo je znatno više i od oročene štednje u bankama i od klasičnog životnog osiguranja.

Najmanji iznos jednokratne uplate je 2000 evra, a polisu mogu ugovoriti osobe od 14 do 65 godina starosti.

S obzirom na to da je reč o mešovitom životnom osiguranju, tokom tih deset godina vlasnik polise je pokriven i osiguranjem u slučaju smrti.

Ovo je jedinstvena ponuda na našem tržištu: proizvod "Moja desetka" kompanija Wiener Städtische osiguranje je ponudila svojim sugrađanima povodom deset godina poslovanja u Srbiji, kao znak zahvalnosti za dosadašnju uspešnu saradnju.


 


POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST